Møt Silje: Bakerlærling med smak for muligheter
Silje Pedersen Johnsen (23) har alltid elsket å bake. Men at Restaurant- og matfag var det riktige valget for henne, fant hun først ut etter å ha fullført studiespesialisering.
11 resultater
Silje Pedersen Johnsen (23) har alltid elsket å bake. Men at Restaurant- og matfag var det riktige valget for henne, fant hun først ut etter å ha fullført studiespesialisering.
Espen Laumann fra Brønnøysund er lærling på Speilsalen på Britannia hotel. I går gikk han helt til topps i konkurransen European Young Chef Award i Portugal.
Mathias Toresen i lærebedriften Selskapslokaler AS forklarer hvorfor de har valgt å ta inn lærling i servitør- og kokkefaget.
Butikksjef Thomas Jansen i Meny på Skedsmo Senter forklarer hvorfor hans bedrift satser på å ha lærlinger i butikkslakterfaget.
Hanne Hageland Tønnessen ante ikke hva hun skulle bli, men fikk tilkallingsjobb hos Meny. Nå har hun sølv i Yrkes-NM i faget butikkslakter, og er tatt ut som utøver på det norske yrkeslandslaget.
Magne Andreas Gaut (21) deltar i servitørfaget i Yrkes-EM 2020 i Graz, Østerrike 16.-20. september.
Hanne Hageland Tønnessen (23) deltar i faget butikkslakter i Yrkes-EM 2020 i Graz, Østerrike 16.–20. september.
Daniel Bjørnset fra Florø og fra Måløy vidaregåande kan kalle seg landet beste kokkeelev, etter å ha gått helt til topps i Skole-NM i yrkesfag 2019.
Tirsdag 2. april ble vinnerne av Skole-NM 2019 kåret innenfor restaurant og matfag.
To elever fra Blaker og Sørumsand videregående skole gikk til topps i fylkesmesterskap i yrkesfag i Akershus.