Norgesmestere i restaurant og matfag

Tirsdag 2. april ble vinnerne av Skole-NM 2019 kåret innenfor restaurant og matfag.

Skole-NM 2019

  • 380 elever konkurrerer i 36 ulike yrkesfag
  • Skole-NM arrangeres i tidsrommet 1. - 26. april
  • Skole-NM arrangeres på 12 videregående skoler i 9 av landes fylker. Se oversikt her.
  • Deltakerne er tatt ut etter lokale skolemesterskap og fylkesmesterskap 
  • Resultatene fra de ulike arrangørstedene legges ut fortløpende. Les mer her.
  • Bilder fra skole-NM 2019

Baker

1. Henrik Foss, Akershus
2. Bernt Haugen Gilberg, Oppland
3. Cas Øien Iversen, Trøndelag

Butikkslakter

1. Elise Solli Syvertsen, Østfold
2. Martin Greni, Akershus
3.  Sheyda Almuslem, Trøndelag

Industriell matproduksjon

1. Abdul Fattah Albizereh, Trøndelag
2. Malin Westad, Akershus
3. Geir Isak Åsengen Odinson, Hedmark

Kokk

1. Daniel Bjørnseth, Sogn & Fjordane
2. Tonje Svee, Trøndelag
3. Ingrid Gledtisch, Akershus

Konditor

1. Busra Satici, Buskerud
2. Elise Holmen, Østfold
3. Nina Mamble Øksnes, Hordaland

Servitør

1. Sarah Tokerud, Østfold
2. Nina Oppberget, Vestfold
3. Martine Linea Aune Skjølberg, Trøndelag