WorldSkills Norway

Innhold

I juni starter en landsomfattende Læreplassjeger-kampanje i regi av WorldSkills Norway i samarbeid med organisasjoner og fylkeskommunene. Da vil læreplassjegere over hele landet jobbe for å rekruttere flere lærebedrifter og læreplasser. Kampanjen har planlagt oppstart 10. juni og vil pågå gjennom sommeren og godt utpå høsten.

Siste nytt

 1. Aktuelt, Lærlinger og lærlingplasser Læreplassjeger

  Læreplassjeger-kampanjen 2020

  I juni starter årets Læreplassjeger-kampanje i regi av WorldSkills Norway i samarbeid med organisasjoner og fylkeskommunene. Da vil læreplassjegere over hele landet jobbe for å rekruttere flere lærebedrifter og læreplasser.

 2. Aktuelt, Lærlinger og lærlingplasser Læreplassjeger

  Står på for nåværende og fremtidige lærlinger

  NHO Viken Oslo har sammen med LO i Viken og Oslo utfordret Viken på hvordan fylkeskommunen kan bruke sommeren på å «ta unna» køen av lærlinger som skal opp til fag- og svenneprøve. Samtidig jobbes det med læreplass til nye lærlinger.

 3. Aktuelt, Lærlinger og lærlingplasser Læreplassjeger

  – Kan miste et helt kull med fagarbeidere

  Status 30. april: På landsbasis er nærmere 4.000 lærlinger permittert på grunn av Corona-situasjonen. Totalt har 20.700 ungdommer søkt seg til læreplass i 2020. Dette er en økning på 350 søkere sammenlignet med i fjor.

Planlagt kampanjestart 10. juni

Arrangementet begynner om

 • 14dager
 • 16timer
 • 45minutter