WorldSkills Norway

Alt om Corona-viruset

Innhold

Artikler

Vis filtrering

146 resultater

Type artikkel
Velg område
146 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Aktuelt

  Lærlinger og effekter av Corona-viruset

  Mange bedrifter har utfordringer som følge av korona-situasjonen. Dette kan føre til permitteringer og konkurser, som igjen påvirker fag- og svenneprøver. I denne situasjonen er det viktig å ta vare på lærlingene. Her er info fra Udir.

 2. Aktuelt, Søknad til videregående skole

  Flest valgte yrkesfag i Møre og Romsdal

  55 prosent av søkerne til VG1 har søkt yrkesfag. Dette er gledelig, sier fylkesutdanningssjef Erik Brekken til Møre og Romsdal fylkeskommune sine nettsider.

 3. Aktuelt

  Halvparten fra yrkesfag

  Nær halvparten av elevene som deltar i Ungdomsbedrift kommer fra yrkesfag, viser ny oversikt fra organisasjonen Ungt Entreprenørskap.

 4. Aktuelt coronavirus

  ENDRING på grunn av Corona-viruset: Studiereise til yrkes-EM 2020 i Graz, Østerrike

  På grunn av Corona-situasjonen har WorldSkills Norway sett seg nødt til å kansellere hotellbestillingene for de som skal ned for å heie på det norske yrkeslandslaget under  EM i yrkesfag i Graz, Østerrike 16.–20. september. Vi håper selvsagt at Yrkes-EM går som planlagt.

 5. Aktuelt, Lærlinger og lærlingplasser, Fagbrev

  85 prosent får fagbrev innen fem år

  85 prosent av lærlingene oppnår fagbrev innen fem år etter at de starter i lære viser tall for 2019. Elektrofag har høyest gjennomføring.

 6. Aktuelt

  Her er nye læreplaner - Vg1 yrkesfag

  Her er de nye læreplanene for utdanningsprogrammene på Vg1 yrkesfag. De nye læreplanene skal tas i bruk fra skolestart 2020.

 7. Aktuelt, Søknad til videregående skole

  Yrkesfag fortsatt mest populært

  Yrkesfaglige utdanningsprogram er fortsatt mest populært blant ungdom som har søkt seg til første trinn på videregående skole.For studieåret 2020–2021 er det 37.040 søkere til yrkesfag på Vg1. Det er 650 flere enn til de studieforberedende programmene, viser en fersk oversikt fra Utdanningsdirektoratet.

 8. Aktuelt, Skolemesterskap, Yrkeskonkurranser, Skole-NM coronavirus

  Skole-NM 2020 er avlyst på grunn av Corona-viruset

  – Som en del av den nasjonale dugnaden for å hindre spredningen av Coronaviruset avlyser vi årets Skole-NM 2020, sier sekretariatsleder Elisabeth Lange i WorldSkills Norway.

 9. Aktuelt, Søknad til videregående skole

  Flest søknader til yrkesfag i flere fylker

  Søknadsfristen 1. mars er nå passert. I denne artikkelen vil vi samle lenker til nyheter om hvor mange som har søkt yrkesfag i de ulike fylkene.

 10. Aktuelt, Søknad til videregående skole

  Foreldre heier på nye praktiske fag i ungdomsskolen

  Syv av ti foreldre til 9. og 10. klassinger at innføring av praktiske fag vil gjøre ungdom bedre rustet til å velge mellom yrkesfag og studiespesialisering.