Kort om Felix Dalen
Alder: 21 år
Bosted: Drøbak
Arbeidsgiver: Vaaghals, Oslo
Fag: Kokkefaget
– Hvor jobber du i dag?
– Jeg jobber på Vaaghals – en norsk restaurant i Oslo med tre set-menyer og flinke, rutinerte kollegaer. Det er alltid noe å lære.
– Hva var det som inspirerte deg til å velge ditt yrkesfag?
– Jeg valgte yrkesfag etter å ha møtt en dyktig rådgiver ved Vestby videregående skole – Line Risnæs – som skal ha stor ære for at jeg valgte yrkesfag med studiespesialisering. Etter det har jeg vært veldig heldig og fått lære mye av Aron Espeland og Pål Suarez.
– Beskriv utdanningsveien som har ledet deg til der du er i dag. Hva verdsetter du mest ved din fagutdanning?
– Jeg har gått restaurant- og matfag YSK-løp.
– Når oppnådde du, eller når planlegger du å ta ditt fagbrev?
– Jeg tok fagbrev i juni 2023.
– Hvordan føles det å være en del av det norske Yrkeslandslaget 2025?
– Det er en tittel man bærer med stolthet.
– Hvilke forventninger har du til din egen innsats under Yrkes-EM 2025?
– Jeg ønsker å jobbe målrettet mot å vinne, og bygge gode retter og kunnskap med flinke coatcer og kollegaer!
– Hvordan tror du at deltagelse i Yrkes-EM 2025 kan påvirke din fremtidige karriere?
– Dette vil gi gode kontakter og muligheter for å utvikle seg videre, samt bygge nettverk!
– Hva driver du med på fritiden?
– Jeg driver med kokkekonkurranser, spiller golf, trener styrke og nyter gode matopplevelser.