Artikler

Vis filtrering

595 resultater

Type artikkel
Velg område
595 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Støtt opp om yrkesfag - bli sponsor av WorldSkills Norway

  WorldSkills Norway (WSN) er en drivkraft for å fremme yrkesutdanning og sikre at norsk fag- og yrkesopplæring holder høyeste kvalitet. Vi inviterer nå bedrifter og organisasjoner til å støtte dette viktige arbeidet. Ditt engasjement kan gjøre en stor forskjell for fremtidens fagarbeidere i Norge.

 2. Mulige endringer for fremtidige Yrkes-NM

  Yrkes-NM, norgesmesterskapet i yrkesfag, er et viktig arrangement for å markedsføre yrkesfagene og synliggjøre fremragende yrkeskompetanse. Mesterskapet har blitt arrangert som et felles norgesmesterskap siden 2008. WorldSkills Norway har gjennomført en spørreundersøkelse om veien videre for mesterskapet.

 3. Stadig flere unge velger yrkesfag

  – Norge trenger mange flere håndverkere i årene fremover for at landet skal fungere. Dette ønsker Norges Hyggeligste Håndverker å gjøre noe med.

 4. Utdanningsnytt presenterer Yrkeslandslaget 2024

  Disse 15 ungdommene - og 1 til - skal kjempe for Norges ære i yrkes-VM i Lyon i Frankrike i september. Den aller yngste utøveren er 17 år gamle Ola Tryland fra Raufoss, rapporterer Utdanningsnytt, som tar sikte på å intervju alle utøverne.

 5. Nå starter planleggingen av Skole-NM 2025

  – Vi håper og tror at mange elever ønsker å være med på Skole-NM neste år, sier Bjørnar Valstad, daglig leder i WorldSkills Norway. – Mesterskapet er jo til for elevene, og skal være motiverende konkurranser for å skape mestring og selvtillit i morsomme og virkelighetsnære fagkonkurranser.