Støtt opp om yrkesfag - bli sponsor av WorldSkills Norway

Publisert

Fredrik Vehus Skjerve tok bronse under Yrkes-EM 2023 i Gdansk, Polen.

Fredrik Vehus Skjerve tok bronse under Yrkes-EM 2023 i Gdansk, Polen. Han er én av mange positive unge rollemodeller som blir løftet frem av WorldSkills Norway. Foto: Paulina Latek-Przybylska/WorldSkills Europe

WorldSkills Norway (WSN) er en drivkraft for å fremme yrkesutdanning og sikre at norsk fag- og yrkesopplæring holder høyeste kvalitet. Vi inviterer nå bedrifter og organisasjoner til å støtte dette viktige arbeidet. Ditt engasjement kan gjøre en stor forskjell for fremtidens fagarbeidere i Norge.

– Vi vet at Norge vil mangle opp mot 90.000 fagarbeidere frem mot 2035. I det nasjonale dugnadsarbeidet med å fremme yrkesfagene spiller WorldSkills Norway en nøkkelrolle. Vi kaller oss gjerne "navet" blant alle aktørene som jobber med å fremme yrkesfag, sier Bjørnar Valstad.

– Vi er en ideell organisasjon dedikert til å fremme kvaliteten og interessen for yrkesutdanning i Norge. Gjennom konkurranser som Yrkes-VM og Yrkes-NM, samt ulike kampanjer og aktiviteter, arbeider vi for å inspirere og motivere unge mennesker til å velge yrkesfag som karrierevei. WorldSkills Norway er en del av WorldSkills International, som samler over 80 medlemsland i arbeidet for å heve standarden på yrkesutdanning globalt.

Hvorfor støtte WSN?

Daglig leder Bjørnar Valstad gir tre hovedgrunner til å bli sponsor for WorldSkills Norway:

  • Du bidrar til å heve statusen for yrkesfag: Ved å støtte WSN bidrar du til å øke statusen og interessen for yrkesfag blant ungdom. 
  • Du bidrar til å utvikle fremtidens fagarbeidere: Sponsormidler gir unge talenter mulighet til å få den beste treningen og oppfølgingen, både faglig og mentalt, noe som forbereder dem til å prestere på toppnivå.
  • Du bidrar til å styrke norsk konkurransekraft: Våre deltakere får uvurderlig erfaring og kompetanse som de tar med seg tilbake til sine arbeidsplasser og videre i sine karrierer.

Som sponsor vil din bedrift få eksklusiv synlighet og markedsføringsmuligheter gjennom WSNs kanaler og arrangementer.

– Sikring av god finansiering for WorldSkills Norway er avgjørende for vårt arbeid med å fremme yrkesfag i Norge. Med tilstrekkelige ressurser kan vi fortsette å motivere ungdom til å velge yrkesfag og heve kvaliteten på opplæringen. sier Bjørnar Valstad.

– Vi trenger støttespillere som deler vår visjon om å gjøre yrkesutdanning til et førstevalg for ungdom. Din støtte vil ha en direkte innvirkning på fremtidens fagarbeidere og norsk arbeidsliv, legger Valstad til.

Hvordan bli sponsor?

For å bli sponsor eller lære mer om våre sponsorprogrammer, besøk WorldSkills Norway sin sponsor-side her.