Yvonne Soggemoen

Yvonne Soggemoen.

Yvonne Soggemoen.

Yvonne Soggemoen er lagleder for det norske yrkeslandslaget 2020.

 

Kort om Yvonne Soggemoen

Bosatt: Eigersund

Arbeidsgiver: egen / WorldSkills Norway

 

– Hvilken utdanning har du tatt?

– Sykepleien, praktisk pedagogisk utdanning og coachutdanning.

– Hvilken bedrift jobber du i?

– Jeg jobber i egen bedrift, Yvonnes coaching, og er hyret inn av WorldSkills Norway for å være teamleder for det norske Yrkeslandslaget 2020.

– Når kom du med på Yrkeslandslaget for første gang? 

– Første gang var i 2009 som ekspert.

– Hva er dine forventninger til til å være teamleader under Yrkes-EM i Graz, Østerrike? 

– Som teamleder har jeg forventninger om at vi skal være en godt sammensveiset gjeng som er trygge på teamledelsen og hverandre. Dette vil være med å bidra for gode resultatoppnåelser.

– Som teamleder er du også ansvarlig for at treningsopplegg og forberedelser for yrkeslandslaget går bra. Kan du i korte trekk fortelle hvordan du/dere legger opp forberedelsene? 

– Som teamleder har jeg blant annet et ansvar for 3-4 samlinger for yrkeslandslaget siste halvåret før avreise. Her fokuserer vi på treningplaner, mental trening og det å bygge teamet. Vi har også oppfølging via teams og telefon underveis og ønsker å ha en tett og god oppfølging av utøverne.

– Hvordan vil du beskrive deg selv som person og hva driver du med på fritiden? 

– Jeg er en aktiv person både på hjemme- og bortebane. Elsker å gå/ springe i fjellet, gjøre yoga/meditere og være sammen med venner og familie. Mine tre barnebarn står øverst på listen og jeg er så heldig å få være mye sammen med de. Trives godt i rollen som teamleder hvor jeg opplever at jeg bidrar med å motivere og inspirerer utøverne så de kan prestere på sitt høyeste mulige nivå.