Nye medlemmer i WorldSkills Norway

Publisert

Daglig leder i WorldSkills Norway Bjørnar Valstad.

Daglig leder i WorldSkills Norway Bjørnar Valstad. Foto: WorldSkills Norway

WorldSkills Norway har på tampen av 2023 fått to nye medlemmer: Entreprenørforeningen bygg og anlegg (EBA) og Skaaret Landskap.

– Det er gledelig at to nye organisasjoner nå slutter seg til WorldSkills nettverket gjennom et medlemskap. Det er viktig for å kunne fortsette det viktige arbeidet med å øke rekrutteringen til yrkesfag og å utvikle fremragende yrkesfaglig kompetanse. Begge er tunge aktører innen sine virkefelt og vi er svært glade for å ha de med i arbeidet med å videreutvikle yrkesfagene, sier daglig leder i WorldSkills Norway, Bjørnar Valstad.

EBA har 644 medlemsbedrifter med til sammen 27.000 ansatte, og har 9 lokalavdelinger i hele landet. Foreningens medlemmer omsetter for totalt 125 milliarder kroner og spenner fra landet største entreprenørbedrifter til mindre håndverksbedrifter og spesialentreprenører.   I WorldSkills sammenheng er og blir EBA en viktig aktør ved gjennomføring av Yrkes-NM og Skole-NM.

Skaaret Landskap er en komplett partner innen grøntanlegg og en ledende landskapsentreprenør med over 60 års erfaring. Organisasjon består av rundt 160 medarbeidere. Skaaret Landskap utformer, bygger, drifter og vedlikeholder uteanlegg. Skaaret Landskap tar del i WorldSkills nettverket for å gi unge fagarbeidere i anleggsgartnerfaget muligheter til å delta i internasjonale yrkeskonkurranser.

Aktuelle lenker:
EBA
Skaaret Landskap
Medlemmer WorldSkills Norway