WorldSkills-konferansen 2021

Aktuelt

Publisert

Gå ikke glipp av WorldSkills Conference 25. – 29. oktober 2021. Meld deg på og følg konferansen digitalt. Gratis og åpent for alle interesserte.

I løpet av fem spennende dager kan dere være med og diskutere fremtiden for yrkesutdanning sammen med en rekke ulike aktører, som for eksempel bransjeorganisasjoner, næringslivsledere, myndigheter og ungdommer. Sesjonene skjer både digitalt og fysisk i Shanghai – hvor Yrkes-VM skal arrangeres neste år.
 

Konferansen vil fokusere på tre tema:

FERDIGHETER FOR GRØNNE JOBBER: Evaluere fremdriften som er oppnådd så langt med grønnere yrkesfaglige systemer og institusjoner, samt virkningene av COVID-19-pandemien som har påvirket dette skiftet.

FATTIGDOMSREDUKSJON GJENNOM FERDIGHETER:  utforske hvordan regjeringer kan fremme bred økonomisk vekst og initiativer som fører til økt produktiv sysselsetting, som kan tilby en vei ut av fattigdom. Deltakerne vil få innsikt i positive eksempler fra hele verden om hvordan man takler fattigdom gjennom kompetanseheving gjennom internasjonalt samarbeid, regionalisme eller nye læringsmodeller.

FREMTIDEN FOR LÆRESYSTEMER: utforsk ressursene som er tilgjengelige for beslutningstakere så vel som tilbydere, inkludert arbeidsgivere og lærere, for å forbedre lærlingsystemene og gjøre dem relevante i tiden etter pandemien.

 
Les mer og registrer dere her:
https://worldskillsconference.com/2021/