Nominasjonen i gang for Norges Hyggeligste Håndverker 2021

Daglig leder i WorldSkills Norway Bjørnar Valstad har tatt på seg den blå hjelmen, for å signalisere sin støtte til årets kåring av Norges Hyggeligste Håndverker, hvor han også er med i juryen.

Daglig leder i WorldSkills Norway Bjørnar Valstad har tatt på seg den blå hjelmen, for å signalisere sin støtte til årets kåring av Norges Hyggeligste Håndverker, hvor han også er med i juryen.

Nå kan du nominere noen du mener fortjener tittelen Norges Hyggeligste Håndverker. WorldSkills Norway er en del av juryen og skal også bidra særskilt til å få flere nominerte lærlinger.

Om kåringen:

  • Kåringen etabler i 2017 av Mittanbud og Talkmore (tidligere Dipper) og driftes som et felles bransjeløft av mange aktører
  • Mål er å løfte håndverksbransjens omdømme gjennom å være bransjens positive historieforteller, og slik styrke rekrutteringen til yrkesfagene
  • 27. april åpnes det for nominasjoner og stemmer på hyggeligste.no
  • 10. august velger en fagjury ut 3 finalister i hver av kategoriene SNEKKER/TØMRER, ELEKTRIKER, RØRLEGGER, MALER, MURER, LÆRLING og ÅPEN KATEGORI. Totalt 21 finalister.
  • Finale avholdes og streames live den 18. september. Da kåres kategorivinnere og hovedvinner. Hovedprisen deles ut av kunnskapsminister Guri Melby.
  • Om kåringen: https://hyggeligste.no/om-kampanjen
Du kan sende inn dine nominasjoner på nettsiden www.hyggeligste.no

 

Ved å nominere en håndverker du syns er hyggelig er du med på å vise frem mangfoldet i bransjen, og alle de hyggelige fagfolkene som bygger og fikser hjemmene våre. Du er med på å gi håndverkerne den positive oppmerksomheten de fortjener!

WorldSkills Norway er en del av juryen og skal også bidra særskilt til å få flere nominerte lærlinger. Daglig leder Bjørnar Valstad i WorldSkills Norway forteller det er naturlig å samarbeide med aktører som deler felles mål, og han gleder seg til å ta fatt i juryarbeidet.

– Vi i WorldSkills arbeider for å høyne statusen, interessen og kvaliteten på norsk yrkesutdanning. Gjennom nasjonale og internasjonale yrkeskonkurranser gir vi unge lærlinger og unge fagarbeidere sjansen til å teste sin kompetanse mot de beste i verden. Dette bidrar til motivasjon, mestring og anerkjennelse og er med på å sikre Norge fagarbeidere i verdensklasse. Vi blir med i Norges Hyggeligste Håndverker fordi vi deler samme verdier som prosjektet. Vi ønsker å bidra til at dyktige, seriøse og serviceinnstilte fagarbeidere kommer bedre frem i lyset og får større anerkjennelse enn de gjør i dag.

I dag var Bjørnar Valstad på besøk på Kuben videregående skole, hvor han møtte Remi Pettersen, som er sjef for Kuben videregående skole, fagskole og lærlingesenteret. Også Remi tok på seg den blå hjelmen i dag:

Remi Pettersen, direktør for Kuben videregående skole.