Konkurranse for unge entreprenører innen yrkesfag som vil forandre verden

Worldskills-bevegelsen inviterer til konkurranse

Den internasjonale WorldSkills-bevegelsen inviterer unge sosiale entreprenører innen yrkesfag til  konkurransen 'BeChangeMaker 2021'. Hele 30 lag vil bli valgt ut til å motta 3 måneders intensiv trening og coaching.

Om deltakelse i konkurransen:
  • denne konkurransen er rettet mot yrkesfagselever og lærlinger 
  • alderen på deltakerne kan være mellom 18 og 35 år
  • man kan delta med et lag med opptil 5 medlemmer
  • Søknader om deltakelse kan sendes inn 15. mars - 4. juni 2021
  • Les mer om søknadsprosessen: bechangemaker.worldskills.org

WorldSkills International inviterer for 5. gang unge yrkesfagutøvere til å videreutvikle sine faglige ferdigheter, motta dedikert trening og coaching, såvel som en mulighet til å bli med i et globalt nettverk av potensielle støttespillere og investorer. Frist for påmelding til konkurransen er 4. juni. 

Gjennom online trening på HP LIFE kan unge fagarbeidere over hele verden få tilgang til trening, utdanning og coaching for å overføre sine tekniske ferdigheter til forretningsideer.

Alle kan søke og delta - uansett hvor i verden man befinner seg 

30 lag vil bli plukket ut til å delta i et 3-måneders intensivt program med trening og coaching. Av disse vil de 5 beste lagene bli invitert til en finale som skal sendes direkte på web.

De 5 beste lagene hver motta ytterligere trening til en verdi av 1.000 euro, og de 3 beste lagene vil i tillegg vinne en pengepremie på 2.000 euro hver.

Søknader om deltakelse gjøres i form av å fylle ut et webskjema og lage en ulistet søknadsvideo på Youtube kan sendes inn 15. mars - 4. juni 2021.

Flere detaljer finner du på denne siden: bechangemaker.worldskills.org

Finalen med de 5 beste lagene i 2020

Her kan du se den direktesendte finalen fra BeChangeMaker i 2020: