Innhold

Dato bestemt for Yrkes-VM 2022 i Shanghai

Yrkes-VM i Shanghai 2022

Det 46. Yrkes-VM, som ble utsatt på grunn av Covid 19-pandemien, finner sted i Shanghai 12.-17. oktober 2022

Datoene for det 46. Yrkes-VM, som tidligere var planlagt til september 2021 i Shanghai, Kina, er nå planlagt til 12. - 17. oktober 2022. WorldSkills International kunngjorde i november i fjor utsettelsen av mesterskapet med ett år på grunn av COVID-19-pandemien.

For å sikre at beslutningen om å endre datoen ikke vil påvirke deltakerne, godkjente WorldSkills sin generalforsamling enstemmig en engangsendring i kriteriene for aldersberettigelse for konkurransen. Hvis en konkurrent var aldersberettiget til WorldSkills Competition 2021, vil de også være kvalifisert for 2022.

I løpet av de neste 20 månedene vil medlemmer og globale partnere fokusere på lokale og nasjonale aktiviteter, inkludert innovativ utvikling, utvalg og opplæringsprogrammer. Året 2021 har blitt betegnet som et år med innovasjon, da begrensningene pandemien gir, vil presse medlemmene til å finne nye kreative måter å få kontakt med unge mennesker og inspirere dem til å lære en ferdighet.

Den 46. WorldSkills-konkurransen blir arrangert i Shanghai, Kina i 2022 med over 1400 konkurrenter fra mer enn 60 land og regioner, som konkurrerer i over 60 ferdigheter. WorldSkills Competitions skaper en global plattform for å utvikle hjelp til unge mennesker som ønsker å forandre liv og formuer i samfunn og samfunn.

De nye datoene for WorldSkills Lyon 2024 er fortsatt under vurdering og vil bli kunngjort på et senere tidspunkt.

Om WorldSkills International som er ansvarlig for Yrkes-VM

WorldSkills International fremmer yrkesfaglig utdannelse for unge mennesker i over 80 medlemsland og -regioner. Annethvert år arrangerer de Yrkes-VM. Organisasjonen ble dannet i 1950 Les mer her: www.worldskills.org