WorldSkills Norway

Innhold

Takk til fagarbeiderne som har holdt hjulene i gang

Aktuelt

Publisert

Under den globale Covid 19-pandemien har verden opplevd en stor krise. Verden over har man gjennomført en nær full "nedstengning" av samfunnet for å hindre spredningen av viruset. Takket være essensielle fagarbeidere som har gått på jobb hver dag har hjulene likevel gått rundt.

– I land etter land som har måttet "stenge ned", har man likevel fått mat på bordet, rennende vann i kranen, datanettverk har fungert hjemme og på jobb, rørledninger har fungert, og så videre. Mange av disse tingene tar vi som en selvfølge, men de fungerer ikke uten at tusenvis av fagarbeidere går på jobb – hver eneste dag. Derfor vil vi si takk til alle verdens fagarbeidere, sier sekretariatsleder Elisabeth Lange i WorldSkills Norway.

 Videoen over er en del av denne kampanjen, som varer fra midten av juni og frem til 15. juli – som er datoen for den internasjonale World Youth Skills Day. Det er WorldSkills International har tatt initiativet til en internasjonal kampanje for å takke fagarbeidere.

– Alle gode krefter som jobber for yrkesfag i Norge er invitert til å ta del i denne kampanjen for å takke fagarbeiderne. Dersom dere lager artikler, bilder og videoer, så bruk de to hashtag'ene #skillskeepmoving og #essentialworkers, for å knytte dere på denne internasjonale kampanjen, sier Elisabeth Lange.