Yrkeslandslaget klart for Budapest

Aktuelt

Publisert

Yrkeslandslaget holdt nylig sin første landslagssamling i Oslo. Det var stor stemning og spenning! Skal du ned å heie? Vi har laget reisepakke.

Det norske Yrkeslaget for 2018 består av 14 dyktige, unge fagutøvere. De skal konkurrere i følgende 12 fag: automatisering (to på lag), sveising, elektriker, frisør, hudpleie, bilfag - lette, bilfag - tunge, anleggsgartner (to på lag), kokk, servitør, helsefagarbeider og resepsjonist. Syv av deltakerne var også med i Yrkes-VM i Abu Dhabi i år, og de er sultne på å vise at de kan bedre. I Abu Dhabi ble det ingen norske på pallen.

Marco Elsafadi deltok på samlingen og holdt et inspirerende og lærerikt foredrag om hvordan man best forbereder seg mentalt på stress og uventede situasjoner.

Dere kan lese mer om deltakerne her.

Laget består også av tolv eksperter som trener deltakerne i forkant og som i Budapest er endel av de enkelte fagjuryene.

WorldSkills Norway har i samarbeid med Fjell og Fjord laget en reisepakke for de som ønsker å reise til Budapest for å heie på laget. Les mer om det her.